logo we create

Een impressie

 

Foto Jean Wimmerlin

One Bank 

De bank van morgen

 

Mensen in staat stellen om voorop te blijven lopen in het leven en in het bedrijfsleven

Met veel plezier en zeer gewaardeerde resultaten hebben wij een internationaal geprezen agile organisatie, tevens de huisbankier van de Nederlandse staat ondersteund met de wereldwijde uitrol en het verder optimaliseren van de One Way of Working.

Een impressie van ons werk als Change Agent en Feature Engineer:

- intens samenwerken met een breed scala aan mensen in verschillende entiteiten (landen) om behoeftes te identificeren en te definiëren, de solution context goed te verstaan, het ontwikkelen van een routekaart, visie en het realiseren van ‘desirable’ features om aan de behoeftes te voldoen;

- inspireren en op maat ondersteunen van de entiteiten om de One Way of Working met ondersteunende software features te implementeren. Voorbeelden van features: backlog management, portfolio board, feature refinement board, incident response, service  model, change risico calculator, APIs voor interactie met monitoring systemen, de continuous delivery pipeline, en o.a. een pragmatische on-boarding toolkit;

- ontwerpen en realiseren van innovatieve features zoals slimme ticket routering zodat verstoringen (incidenten) direct onder de aandacht komen bij de squad (DevOps team) en optioneel ook bij haar fellow squad(s). Krachtige features die een gedecentraliseerd en collectief eigenaarschap aanzienlijk versterken en onnodige schakels in het proces, met veelal een forse vertraging, structureel wegnemen.

- begeleiden van de IT4IT squads die de features bouwen en onderhouden;

- ontwikkelen van agile metrics / dashboards voor extra zicht en grip op voortgang en kwaliteit;

- deelnemen in gilden, het organiseren van energieke boot camps en spreken op webinars om pro-actief kennis en kunde te delen onder de eindgebruikers en andere betrokkenen.

Bertrand de Neve tijdens The Feature Engineer Webinar

Ik ben er enorm trots op dat ik deze unieke opdracht mocht vervullen. Een hele mooie opdracht waarin onze unieke kennis en vaardigheden goed van pas kwamen.

Bertrand de Neve

Aanverwante artikelen:


 

Enterprise (IT)SM implementatie voor een betere wereldwijde retailer

Voor één van de bekendste en grootste retailer in de wereld hebben wij de solution selectie en implementatiebegeleiding verzorgd voor een bedrijfsbrede en LEAN (IT) Service Management oplossing.

ikea-like

Foto Jeff Sheldon

Onze integrale en op de praktijkgerichte aanpak omvatte onder andere:

- begeleiding bij visievorming en verandering in de organisatie
- het ontwerpen en de selectie van de oplossing
- coaching en advies bij (IT) Service Management beleidsvorming
- borging van het continue verbeterproces
- introductie van de Scrum werkwijze en ITIL best-practices
- agile project management en
- een hands-on begeleiding van het projectteam

Wij zijn er trots op dat we deze unieke integrale en hands on aanpak kunnen bieden!


Fast-tracking ontwerp en ontwikkeling van beeldherkenning software

Voor een gerenommeerd bedrijf in het luchtvaart domein hebben wij de Scrum werkwijze geïntroduceerd en begeleid om het ontwerp en de realisatie van complexe beeldherkenning software te bespoedigen. Het betrof nog niet bestaande software die in 6 weken beschikbaar moest zijn voor presentatie op de Passenger Terminal expo in Parijs 2015!

Mede door Scrum toe te passen is de software netjes op tijd beschikbaar gekomen en met een groot enthousiasme ontvangen op de expo.

Het is iedere keer weer fantastisch te ervaren dat verandering in aanpak zo'n enorm positief effect kan hebben op mensen, resultaten en doorlooptijden. Wij zijn er trost op dat wij verandering kunnen inzetten en begeleiden.

 

logo denkers die doen


Slimme en robuuste Control Room oplossing voor Nederlands grootste luchthaven

Voor de luchthaven hebben wij een nieuwe Control Room oplossing ontworpen die regie- en procesbeheerders helpt om nog efficiënter en effectiever te worden. Tevens draagt de nieuwe oplossing bij aan een beter milieu door substantieel minder energieverbruik!

airport

Foto Matthew Smith

 

Onze hands on en integrale aanpak omvatte onder andere:

- stakeholder management
- requirement engineering 
- solution ontwerp
- kosten/baten analyse
- solution- en leverancier selectie
- plan van aanpak transitie
- "AGILE/LEAN principes by Design"

Vragen over ons, onze diensten of beschikbaarheid?

Contacteer ons >